TARÇIN Dergisi 2015-2016 Sayısı Çıktı!

TARÇIN: İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrenci Dergisi

 

Yılda bir kez Mayıs ayında basılı olarak yayınlanacak, hakemsiz popüler dergidir. 

 

Sahibi: Rektör Prof. Dr. Burhan AYKAÇ

Genel Yayın Yönetmeni: Yrd. Doç. Dr. Abdullah Yüksel BARUT (aybarut@gelisim.edu.tr)

Sorumlu Müdür ve Editör: Öğ. Gör. Ayşe Huri ÖZKARABULUT (ahozkarabulut@gelisim.edu.tr)

Yazı İşleri Müdürü: Ar. Gör. Hande Nur ONUR (hnonur@gelisim.edu.tr)

ISSN Numarası: 2459-0045 (Basılı) 

 

İletişim:

Tarçın: İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrenci Dergisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu - Cihangir Mah. 

Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner Sk. No: 1 

 Avcılar 34310 İstanbul / Türkiye

E-Posta / E-Mail: igutarcin@gelisim.edu.tr

Telefon / Phone: +90 212 4227000 / dahili 406-407

Belgeç / Fax: +90 212 4227401

Web: http://www.gelisim.edu.tr

 

 

2015-2016 SAYISI İÇİNDEKİLER SAYFASI:

Editörden                                                                       

İçindekiler                                                                    

Konu Özetleri                                                                   

İGÜ Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Arda Öztürkcan ile Röportaj                                                              

Diyetisyen: Tanımı ve Görev Alanları         

Öğrencilerden Gelen Yazılar                                   

BİR DİYETİSYEN GÖZÜYLE YUMURTA         

FAST-FOOD                                                                  

Beslenme ve Diyetetik Bölümü 4. Sınıf

Öğrencisiyle Yapılan Röportaj                               

ÇÖREK OTU                                                                

LİKOPEN                                                                        

Beslenme ve Diyetetik Bölümü 1.Sınıf

Öğrencisiyle Yapılan Röportaj                        

SARIMSAK                                                                   

GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ ORGANİZMALAR (GDO)                                                                                

2015’teki Etkinliklerimiz                                 

Posterlerimizden…                                             

Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Öğrencilerinde Beslenme Durumu

Tespitinde BKİ ve Beden Memnuniyeti İlişkisi                                                                     

KETEN TOHUMU                                                   

Doğru Bildiğimiz Yanlışlar                               

Kalsiyumun Kemikleri İçin Önemi                

3. Sınıf Grup Resimleri