55. Kütüphane Haftası Başlıyor!

55. Kütüphane Haftası Başlıyor!

55. Kütüphane Haftası Etkinliklerle Kutlanıyor!

Her yıl Mart ayının son haftası Kütüphane Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu kapsamda, 27 Mart 2019 Çarşamba günü 14.00-16.00 saatleri arasında Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'nın düzenleyeceği "Akademik Etkinlik ve Yazar Söyleşisi" programına tüm İGÜ mensupları ve kütüphanelerde çalışan meslektaşlarımız davetlidir.

Etkinliğin son bölümünde, 2018 yılında
kütüphanemizden en çok materyal ödünç alan kullanıcılarımız ödüllendirilecektir. Ödül takdimi Rektör Prof. Dr. Burhan AYKAÇ tarafından gerçekleştirilecektir.

Akademik Etkinlik ve Yazar Söyleşisi Programı (27 Mart 2019 Çarşamba, 14.00-16.00)

14:00 - Konferans:

Değişen ve Dönüşen Toplumlarda Yeni Eğitim Sistemi ve Bilgi Merkezleri

Konuşmacı:

Prof. Dr. Ayşe ÜSTÜN (İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Emekli Öğretim Üyesi)

&

15.00 - Yazar Söyleşisi:

Konuşmacı:

Seyma EKEN DEMİRKOL (İGÜ Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Rehberlik Uzmanı)

Moderatör:

Uzm. Ahmet Şenol ARMAĞAN (İGÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı)

Konferans Yeri: