EKUAL Kapsamında Erişilemeyen ESCI 2005-2014 Arşivi

(ESCI) Arşivi

2005-2014

Erişim Adresi: webofscience.com

Ekual kapsamında olmayan The Emerging Sources Citation Index (ESCI) 2005-2014 arşivine 30.Kasım.2020 tarihine kadar deneme erişiminiz aktive edilmiştir.

Herhangi bir erişim problemi ile karşılaşmanız durumunda https://www.whatismyip.com/ sonucu ve erişim problemine dair ekran görüntüsünü bizimle paylaşmanızı rica ederiz.

The Emerging Sources Citation Index (ESCI) Arşiv Hakkı

Web of Science Core koleksiyonu kapsamında 2015 ve sonrasına erişiminiz bulunan, The Emerging Sources Citation Index (ESCI) bölgesel öneme sahip olan ancak yayınlanmış dergilerin çoğunda bulunmayan araştırma alanları arasında en kapsamlı keşfi sunması sayesinde, mevcut Web of Science içeriğini derinleştirir.

EKUAL kapsamında sunulmayan 2005-2014 aralığı 10 yıllık arşive ise açmış olduğumuz deneme erişimi ile erişebilirsiniz.

The ESCI arşivi, ESCI portföyündeki geçmiş araştırmalara derinlemesine keşif olanağı sunarak, bir milyonun üzerinde yeni kayda erişim sağlar.

• Erişim Hakkı:

2005-2014

Açmış olduğumuz deneme erişimi kapsamında 30.Kasım tarihine kadar üniversitenizden erişime açıktır.

2015 ve sonrası

EKUAL Kapsamında Erişiminize açıktır.

ESCI Arşiv Kapsamı (2005-2014)

• 1.7 milyondan fazla Kayıt
  • 500.000+ Açık Erişim Kayıt
  • 7.000+ Dergi

Web of Science ve ESCI Dergi Konu Alanları

2005-2014 ESCI Arşivinin Sağlayabileceği Faydalar

ESCI üst düzey bir kaynaktır

• Yeni araştırma alanlarını ve ortaya çıkan kaynakları araştırmayı ve keşfetmeyi
  • Yeni ortaya çıkan araştırma alanlarında, yeni işbirliği fırsatları belirlemeyi,
  • Genişletilmiş araştırma değerlendirmesi ve kıyaslama olanağı,
  • Küresel ölçekte yeni akademik içerik keşfetmeyi
  • Kurumsal çıktılarınıza geniş ve daha fazla bakış açısı,
  • Bağımsız ve akademik binlerce yeni dergi ve yayıncı keşfetmeyi sağlar.
  • Web of Science bir içerik eklenirken, o derginin alıntı performansı ile ilgili gerçek zamanlı veriler dikkate alınır.

Sağlıklı günler dileriz.

Müge Miray ATAALP

Tel

Faks
Eposta

+90 312 4281356 – 290

muge.ataalp@onlinebilgi.com.tr

Bize yazmak için tıklayınız.

Web: www.onlinebilgi.com.tr

İstanbul Gelişim Üniversitesi / Istanbul Gelisim University

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı / Department of Library & Documentation
Adres / Address: Cihangir Mah. Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner Sk. No: 1,
34310 Avcılar / İstanbul / Türkiye
Tel / Phone: 0212 4227000 / 130, 240, 350, 367, 630, 7191-7192
Belgeç / Fax: 0212 4227401
Kütüphane/Libraryhttps://kddb.gelisim.edu.tr/
İGÜ Yayınları/IGU Press: https://iguyayinlari.gelisim.edu.tr/
Açık Erişim Sistemi/Open Access System: https://acikerisim.gelisim.edu.tr
Çevreyi düşünün ve gerekli değilse lütfen bu iletinin çıktısını almayın.
Bu ileti (elektronik posta ve ekleri), gönderici veyetkili alici olan gerçek ya da tüzel kisiye özeldir ve gizlidir. Eger iletinin yetkili alicisi veya yetkili alicisina iletmekten sorumlu kisi degilseniz bu iletiyi saklamaniz, kopyalamaniz, kullanmaniz veya iletmeniz kesinlikle yasaktir, lütfen bu iletiyi sisteminizden tamamen siliniz ve göndereni bu konuda uyariniz. Bu iletinin içerigininin açiklanmasi veya paylasimi hukuken sorumluluk teskil edebilir. İstanbul Gelisim Üniversitesi bu iletinin dogrulugu, bütünlügü, iletilmesi ve benzeri hususlar konusunda sorumlu tutulamaz.
This mail (electronic mail and its attachments) is private and confidential to the sender and the authorized individual or entityrecipient. If you are not the intended recipient of this mail or the person whois responsible for the transmission of it to the intended recipient, you are hereby notified that storing, copying, using or forwarding of any part of the contents is strictly prohibited, please completely delete it from your systemand notify the sender. Any disclosure or sharing of this information may lead to legal responsibility. Istanbul Gelisim University shall have no liability with regardto the accuracy and integrity of this mail and its transmission.

Ek alanı