IJET ve IGUSABDER Dergilerimiz SOBİAD Atıf Dizininde!

IJET ve IGUSABDER Dergilerimiz SOBİAD Atıf Dizininde!

International Journal of Engineering Technologies (IJET) ve İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi (IGUSABDER) dergilerimiz SOBİAD Atıf Dizininde!

2015 Yılı başında üniversitemizin Dergipark platformu üzerinde yılda 4 kez yayımlamaya başladığı International Journal of Engineering Technologies (IJET) ve 2017 yılından bu yana yılda 3 kez yayımlanan İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi (IGUSABDER), Türkiye'nin saygın atıf dizinlerinden olma yolunda ilerleyen SOBIAD Atıf Dizini'ne kabul edildi.

SOBİAD, Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri,Sağlık Bilimleri alanlarında yayınlanan toplamda 1132 derginin indekslendiği, atıflarının bulunduğu bir veri tabanıdır ve aynı zamanda Türkiye merkezli en çok sosyal bilimler makalesinin bulunduğu milli bir dizin / indekstir.

Emeği geçenlere teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyor, saygılar sunuyoruz.

Bakınız:

İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayınları / Istanbul Gelisim University Press
Adres/Address: Rektörlük Binası - Cihangir Mah. Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner Sk. No: 1 Avcılar / İstanbul / Türkiye
Telefon/Phone: +90 212 4227000 / 350
Belgeç/Fax: + 90 212 4227401