Journal of Sustainable Economics and Management Studies (ECOMAN) Dergisi Yayın Hayatına Başladı!

Journal of Sustainable Economics and Management Studies

• Journal of Sustainable Economics and Management Studies (Sürdürülebilir Ekonomi ve Yönetim Araştırmaları Dergisi) (ECOMAN), uluslararası akademik hakemli dergidir. Üniversitemizin dördüncü akademik hakemli dergisidir. ECOMAN, Haziran ve Aralık aylarında yılda iki kez yayınlanacaktır. Derginin amacı işletme, ekonomi ve yönetim alanlarında akademik bir platform oluşturmaktır. Bilgi üretimine ve değer yaratılmasına katkıda bulunmak; akademik yayıncılıkta nitelikli bir referans kaynağı olmak; ekolojik, ekonomik ve sosyal sürdürülebilirliğe öncelik vermek derginin öncelikli hedefleridir. ECOMAN'ın uluslararası editörlük ve danışma kurulları vardır. Yayın dili İngilizce'dir ve sadece İngilizce makaleler yayınlanacaktır. İlk sayısını 2020 yılı Aralık ayında yayınlayacaktır.

Journal of Sustainable Economics & Management Studies (ECOMAN)
Publication Board
Adres / Address: İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlük Binası - Cihangir Mah. Sehit J. Kom. Er Hakan Oner Sk. No: 1, 34310 Avcilar / Istanbul / TURKEY
E-Posta / E-Mail: ecoman@gelisim.edu.tr