Vidobu / Video Eğitim Kütüphanesi Deneme Erişimi

vidobu ile ilgili görsel sonucu

Vidobu / Video Eğitim Kütüphanesi Deneme Erişimi

Üniversitemiz için, video eğitim kütüphanemizin demosu 1 ay süreli olmak üzere tanımlandı. 20.05.2018 tarihine kadar erişebilirsiniz.

Bu aşamadan sonra öğrenci, akademisyen ve üniversitemiz çalışanlarının www.vidobu.com adresine kütüphane IP'si üzerinden girmeleri sınırsız erişim için yeterli olacaktır.

İlk aşamada sistem her giren kişiyi "misafir" olarak tanımlayacak ve erişime izin verecektir. Ancak kişiler isterse ilk videodan sonra çıkan yönlendirme ile üye girişi oluşturabilir.

Üye girişi oluşturmak sadece, videolarda kaldıkları yerleri kişisel olarak takip etmek gibi işlemlerde ve sizlere daha ayrıntılı istatistik verilebilmesinde avantaj sağlayacaktır. Diğer yandan kişiler üye girişi yapmamayı  tercih edebilir ve tüm videolara yine "misafir" kodu ile sınırsız erişebilir.

Diğer yandan  Off Campus özelliğini aktif ederek, öğrencilerimizin kampüs alanı dışından da  https://www.vidobu.com/edu/  linki  üzerinden üniversite mailleri aracılığı ile Video Kütüphanemize erişimlerini sağlıyoruz. Bu amaçla mail formatınızı da sisteme tanımladık, farklı bölümlerde başka formatlar kullanılıyorsa bana iletmeniz yeterli olur.

Umarım sizlerin beğenisini toplayabiliriz. Benden istediğiniz ek bir bilgi yada destek olursa iletmeniz yeterli olur.

Şahap B.TOKGÖZ
Kurumsal Eğitimler ve İş Geliştirme Yöneticisi

sahap.tokgoz@vidobu.com

Vidobu | online.video.eğitim.
www.vidobu.com

Vidobu bir Mynet A.Ş. markasıdır.