Hiperkitap Veri Tabanı Deneme Erişimi

Hiperkitap Veri Tabanı Deneme Erişimi

Hiperlink firmasının, Hiperkitap veri tabanı için tüm üniversitelere deneme erişimi açılması talebi üzerine üniversitenize 31.12.2018 tarihine kadar Hiperkitap için deneme erişimi açılmıştır. Veri tabanına ait içerik bilgisi ve broşürü ektedir.

Hiperkitap Nedir?

HiperKitap; Hiperlink tarafından geliştirilmiş, akademisyenlerin ve öğrencilerin akademik bilgiye hızlı ve kolay erişebildikleri Türkiye’nin ilk ve tek Türkçe e-kitap veri tabanıdır. Türkçe içerikli "Türkiye'nin ilk çevrimiçi kütüphanesi" olan HiperKitap’ta; tarihten edebiyata, matematikten felsefeye, sanattan mühendisliğe birçok konu başlığı altında 300’den fazla yayınevinin 15.000’den fazla e-kitabı bulunmaktadır. On binlerce e-kitabın yanı sıra HiperKitap; atlaslar, sözlükler, ansiklopediler gibi danışma kaynaklarını da içermektedir.

Hiperkitap Deneme Erişim Linki: https://search.ebscohost.com/login.aspx?authtype=ip,uid&profile=ehost&defaultdb=e011tww

Hiperkitap broşürü 1
Hiperkitap broşürü 2

Adres / Address: Cihangir Mah. Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner Sk.
No: 1 Avcılar / İstanbul / Türkiye
Tel / Phone: 0212 4227000 / 130, 240, 350, 367, 630