Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı -

Kütüphane İçin Materyal Talep Formu

gelişim üniversitesi
  1.   Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
  2. Duyurular


Kütüphane İçin Materyal Talep Formu



Değerli Öğretim Üyemiz,
 
Kütüphanemiz yılda iki kez, ekteki form aracılığıyla kütüphanemize materyal (kitap, dergi, vb.) satın alım taleplerini toplamaktadır. Kütüphanemiz demirbaşına kaydedilmek üzere bölümlerde okutulan/okutulacak derslere uygun ve her dilde kitap, dergi vb. materyalleri ekteki bu form aracılığıyla talep edebilirsiniz.
 
Formu doldurmadan önce lütfen yayınların kütüphanemizde zaten mevcut bulunup bulunmadığını katalog tarama sistemi aracılığıyla teyit ediniz. Bunun için https://kutuphane.gelisim.edu.tr/ adresinde üst tarafta yer alan arama alanını kullanıp tarama yapabilirsiniz. Kütüphanemiz kataloğu 7/24 hizmete açıktır. Kurum dışından da özgürce bağlanabilir ve tarama yapabilirsiniz. 
 
Formu doldurduktan sonra onayı için EBYS sistemi üzerinden Rektörlük Makamı'na (Dekanlıklar, Müdürlükler, Enstitüler aracılığıyla) göndermeniz rica olunur. 
Formun bir kopyasını kutuphane@gelisim.edu.tr e-posta adresine de gönderirseniz onay süreci öncesi bütçe çalışması yapılabilir.
 
 
Saygılarımızla.
 
***NOT: Mükerrer taleplerin önüne geçmek ve işlem düzenini sağlamak için Bölüm Kurullarında ortak listelerin oluşturularak kontrolü sonrasında EBYS'den Rektörlük Makamı'na iletilmesi önerilmektedir. Listeleri en geç 15 Eylül 2022 tarihine kadar göndermeniz arz/rica olunur.
 
 
 
İstanbul Gelişim Üniversitesi / Istanbul Gelisim University
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı / Department of Library & Documentation
Adres / Address: İstanbul Gelişim Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Cihangir Mah. Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner Sk. No: 1, 34310 Avcılar / İstanbul / Türkiye
E-posta / Email: kutuphane@gelisim.edu.tr
Tel / Phone: 0212 4227000 / 130 (YDYO), 240 (Sanat ve Mühendislik), 350 ve 367 (Sağlık Bilimleri), 630 (MYO), 7191-7192 (Kule)
Belgeç / Fax: 0212 4227401