Elsevier SciVal Tanıtım Semineri

Elsevier SciVal Tanıtım Semineri

Sayın Kullanıcımız,

Dünyaca tanınan ve saygın yayınevlerinden Elsevier'in SciVal Tanıtım Semineri 10 Mayıs 2019 Cuma günü saat 14.30'da GSF Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir. Etkinlikle ilgili bilgi aşağıdadır. Tanıtım seminerimiz, bu konulara ilgili duyan tüm akademik ve idari personele açıktır. Öğrencilerimiz de etkinliğimize katılabilir. Özellikle üniversitemizin Sayın Yöneticilerinin, strateji belirleyen birim yetkililerinin, araştırma merkezlerimizin üyelerinin, akademik dergilerimizin editoryal kurul üyelerinin ve tüm araştırmacılarımızın etkinliğimize katılmak isteyeceklerini düşünüyoruz.

ETKİNLİK KONUŞMACILARI:

Tayfun BAŞAL – Elsevier – Türkiye, İran, Orta Doğu ve Merkez Asya Bölge Direktörü
Derya ALPTEKİN – Elsevier – Türkiye Satış Müdürü
Ümit YONTAR– Informascope – Satış Müdürü

Etkinlik Yer Bilgileri:

10 Mayıs 2019 Cuma günü 14.30

İGÜ GSF Konferans Salonu

Adres: İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi

Cihangir Mah. Dolum Tesisleri Yolu Şehit P. Onb. Murat Şengöz Sk.

No: 8 Avcılar / İstanbul

Telefon: 0212 422 70 00 / Dahili: 350 ve 367

Elsevier SciVal Platformu Hakkında Kısa Bilgi

Elsevier'in SciVal Platformu, dünya çapında 6,000 araştırma kurumu ve 220 ülkenin araştırma performansının analiz edilmesi için hızlı ve kolay erişim imkânı sunar. Araştırma çıktısı verilerinin görüntülenmesi, başka örneklerle kıyaslanması, işbirliği (ortak yayın) performansları analizi ve yeni başarılı işbirliği fırsatları analizi yapmaya imkân verir. Ayrıca bilim insanlarının/kurumların çalıştığı alanlardaki küresel eğilimleri analiz ederek, stratejik planlama ve yönelimlerin belirlenmesine olanak sağlar. SciVal, kişi, grup, kurum, ülke, bölge ve dünya ölçeğinde ve ihtiyaç duyduğunuz metriklere bağlı bilimsel performans analizleri yapmanıza, raporlar almanıza hızlı ve etkin şekilde katkı sağlar. Üniversite yöneticilerinin stratejik planlamaları için önemli karar destek mekanizması girdileri sağlar.

Sunum İçeriği:

1. Dünya Üniversite Sıralamaları Metodolojileri
2. İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin bilimsel  yayın performansının analizi (SCIVAL on-line)
3. İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin  dünya çapında ölçekte yetkin olduğu bilimsel alanların tespiti (SCIVAL on-line )
4. İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin bilimsel  yayın performansının çeşitli kurumlar ve ülke grupları (OECD, EU 28, G8, G20 ve APEC vb.) ile karşılaştırılması (SCIVAL on-line )
5. İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin bilimsel  yayın işbirliklerinin yayın performansına etkisi, potansiyel işbirliklerinin tespiti (SCIVAL on-line )
6. Global araştırma trendlerinin analizi (SCIVAL on-line)
7. İstanbul Gelişim Üniversitesi bünyesindeki araştırmacıların Global Araştırma Fonlarına erişimi – Uluslararası araştırma fonları ile işbirliklerinin artırılması (SCIVAL on-line)
Elsevier SciVal Etkinliği - afiş

Elsevier SciVal Etkinliği1
Elsevier SciVal Etkinliği2

Adres / Address: Cihangir Mah. Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner Sk.
No: 1 Avcılar / İstanbul / Türkiye
Tel / Phone: 0212 4227000 / 130, 240, 350, 367, 630, 7192