İGÜ Yayınları'ndan 83. Kitap: Genç Ustalar Karma Sergi Kataloğu

İGÜ Yayınları'ndan 83. Kitap: Genç Ustalar Karma Sergi Kataloğu

İGÜ Yayınları'ndan 83. Kitap: "Genç Ustalar Karma Sergi Kataloğu: Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü: Tekstil, Kumaş, Baskı Teknikleri, (11 Mart-11 Nisan 2020), Gelişim Sanat Galerisi, İstanbul, Türkiye"

İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayınları (İGÜ Yayınları) 83. kitabını üniversite ve bilim camiasına kazandırmış bulunmaktadır. İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Yayın Kurulu’nun incelemesi ve GSF Dekanlığı’nın E-59965401-824.01.03-1667 sayılı yazısı, İGÜ Yayın Kurulu’nun 16.03.2021 tarih ve 2021/01 sayılı toplantısında alınan 2021/01-5 numaralı karar, İGÜ Yayın Kurulu Başkanlığı’nın 17.03.2021 tarih ve E-65460130-824.99-6398 sayılı yazısı ile İGÜ Yönetim Kurulu’nun 24.03.2021 tarihinde yapılan 2021/07 nolu toplantısında alınan 05 numaralı karar uyarınca Üniversitemiz Yayınevi tarafından basımına karar verilen bu sergi kataloğu, Öğr. Gör. Tarık BABAYİĞİT küratörlüğünde ve Prof. Dr. İsmet ÇAVUŞOĞLU koordinatörlüğünde hazırlanmıştır. Ayrıca Dr. Öğr. Üyesi Pelin AYKUT editörlüğünde Yayınevimizden çıkan ikinci kitaptır. Kataloğun basım çalışmaları devam etmekte olup kısa sürede dağıtıma çıkacaktır.

Kataloğun bilgileri aşağıdadır ve kapak görseli ektedir.

Bu vesileyle, kitap basım çalışmalarında teşvik edici yaklaşımından dolayı İGÜ Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Abdülkadir GAYRETLİ'ye ve Rektörlüğümüze teşekkür ederiz. Ayrıca İGÜ Yayın Kurulu'na, GSF Dekanlığı'na ve GSF Yayın Kurulu'na, Küratör Öğr. Gör. Tarık BABAYİĞİT, Koordinatör Prof. Dr. İsmet ÇAVUŞOĞLU ve Editör Dr. Öğr. Üyesi Pelin AYKUT hocalarımıza, çevirileri üstlenen Arş. Gör. Zeynep ABACI hocamıza, katalog tasarımını ve kapağı hazırlayan Öğr. Gör. İrem Fulya ÖZKAN hocamıza, katkılarından dolayı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'na, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na, Kurumsal İletişim ve Satın Alma Müdürlüğü'ne, matbaa yetkililerine, katkıda bulunan idari personel arkadaşlarımıza ve son olarak koordinasyonu üstlenen Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'na teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla.

Eser Adı / Book Title: "Genç Ustalar Karma Sergi Kataloğu: Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü: Tekstil, Kumaş, Baskı Teknikleri, (11 Mart-11 Nisan 2020), Gelişim Sanat Galerisi, İstanbul, Türkiye = Young Masters Mixed Exhibition Catalogue: Fashion and Textile Design Department: Textile, Fabric, Printing Techniques, (March 11th-April 11th, 2020), Gelisim Art Gallery, Istanbul, Turkey"
Küratör / Curator: Öğr. Gör. / Lecturer Tarık BABAYİĞİT
Koordinatör / Coordinator: Prof. Dr. İsmet ÇAVUŞOĞLU