TARÇIN Dergisi 2018-19 Sayısı Yayımlandı!

TARÇIN Dergisi 2018-19 Sayısı Yayımlandı!

TARÇIN Dergisi 2018-19 Sayısı

"Tarçın: İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrenci Dergisi" yayın hayatına devam etmektedir. Dergi basılı olarak yayınlanmakta olup "hakemsiz popüler dergi" statüsündedir. Dergimizin 2018-2019 eğitim-öğretim yılı sayısı yayımlanmış olup dağıtımına başlanmıştır.

Derginin bilgileri aşağıdadır. Kapak görseli ektedir.

Bu vesileyle, yayın basım çalışmalarına teşvik edici yaklaşımından dolayı İGÜ Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Abdülkadir Gayretli'ye, Rektörlüğümüze, Dergimizin Genel Yayın Yönetmeni Dr. Öğr. Üyesi Sayın Abdullah Yüksel Barut hocamıza, Sorumlu Müdür ve Editörü Öğr. Gör. Sayın Ayşe Huri Özkarabulut hocamıza, Yazı İşleri Müdürü Arş. Gör. Sayın Hande Nur Onur Öztürk'e, öğrencilerimize, basım çalışmalarına katkılarından dolayı Anka Matbaa yetkililerine, kapak tasarımını üstlenen Sayın Berkay Karaman'a, desteklerinden dolayı Mali İşler Daire Başkanlığı ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na, idari personel arkadaşlarımız Sayın Gülşah Aytaç ve Sayın Zülbiye Duyum Mutlukan'a ve son olarak koordinasyonu üstlenen Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'na teşekkürlerimizi sunarız.

Dergimizin web sayfası için tıklayınız.

İmtiyaz Sahibi: Prof. Dr. Burhan AYKAÇ
Genel Yayın Yönetmeni:  Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel BARUT
Sorumlu Müdür ve EditörÖğr. Gör. Ayşe Huri ÖZKARABULUT
Yazı İşleri Müdürü: Arş. Gör. Hande Nur ONUR ÖZTÜRK