İGÜ Yayınları'ndan 81. Kitap: "GELISIM-UWE 2020: Book of Abstracts"

İGÜ Yayınları'ndan 81. Kitap: "GELISIM-UWE 2020: Book of Abstracts"

"GELISIM-UWE 2020 4th International Conference on Economics and Finance: Opportunities and Threats of the 21st Century: Digitalisation and Climate Change: Online Conference (October 22-23, 2020, Istanbul Gelisim University, Gelisim Tower, Istanbul, Turkey): Book of Abstracts"

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Yayın Kurulu’nun incelemesi ve Yayın Kurulu Başkanlığı'nın 17.03.2021 tarih ve E-65460130-824.99-6398 sayılı yazısı ve İGÜ Yönetim Kurulu’nun 24.03.2021 tarihinde gerçekleştirilen 2021/7 sayılı toplantısında alınan 04 numaralı karar uyarınca Üniversitemiz Yayınevi tarafından yayımlanmasına karar verilen bu kitap Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. N. Hülya TIRMANDIOĞLU TALU editörlüğünde Yayınevimizden çıkan dördüncü kitaptır. Kitap İngilizce/Türkçe içerikli olup elektronik yayın (e-kitap) statüsündedir.

Kitabın bilgileri, kapak görseli ve indirme bağlantısı ektedir.

Bu vesileyle, yayıncılık faaliyetlerindeki teşvik edici yaklaşımından dolayı İGÜ Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Abdulkadir GAYRETLİ'ye ve Rektörlüğümüze teşekkür ederiz. Ayrıca İGÜ Yayın Kuruluna, İİSBF Dekanlığına, Konferans Düzenleme Kurulu Başkanlığına, Düzenleme ve Bilim Komitesine, Konferans Sekretaryasına, bildiri sahiplerine, Editörümüz Prof. Dr. N. Hülya TIRMANDIOĞLU TALU'ya, kitabın kapak tasarımını gerçekleştiren Sayın Özgür KIYAK ve Sayın Selen DEMİRBAŞ'a, web sitesi tasarımından dolayı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na, desteklerinden dolayı Mali İşler Daire Başkanlığı'na, katkıda bulunan idari personel arkadaşlarımız Sayın Gülşah AYTAÇ, Sayın Selin KÜTÜK ve Sayın İrem VATAN'a, son olarak yayına hazırlık çalışmaları ile koordinasyonu üstlenen Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'na teşekkürlerimizi sunarız.

Kitabı indirmek için tıklayınız: https://iguyayinlari.gelisim.edu.tr/books (Download link - Book number: 81)

Eser Adı / Book Title: GELISIM-UWE 2020: 4th International Conference on Economics and Finance: Opportunities and Threats of the 21st Century: Digitalisation and Climate Change: Online Conference (October 22-23, 2020, Istanbul Gelisim University, Gelisim Tower, Istanbul, Turkey): Book of Abstracts GELİŞİM-UWE 2020: 4. Uluslararası Ekonomi ve Finans Konferansı: 21. Yüzyılın Fırsatları ve Tehditleri: Dijitalleşme ve İklim Değişikliği: Çevrimiçi Konferans (22-23 Ekim 2020, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Gelişim Kule, İstanbul, Türkiye): Bildiri Özleri Kitabı
Editör / Editor: Prof. Dr. N. Hülya TIRMANDIOĞLU TALU
Kapak Tasarımı / Cover design: Özgür KIYAK, Selen DEMİRBAŞ