55. Kütüphane Haftanız Kutlu Olsun!

55. Kütüphane Haftanız Kutlu Olsun!

Halkımıza hizmet veren tüm kütüphane türlerinin (Ulusal Kütüphane, Halk ve Çocuk Kütüphanesi, Akademik Kütüphane, Okul Kütüphanesi, Özel Araştırma Kütüphanesi, Gezici Kütüphane, Elektronik Kütüphane) haftası başladı! İGÜ Ailemizin ve bütün kitap ve kütüphanesever dostlarımızın 55. Kütüphane Haftasını kutluyoruz.

55. Kütüphane Haftası her yıl Mart ayının son haftasında kutlanmaktadır. Hafta boyunca tüm yurtta çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. İGÜ Kütüphanesi olarak bu yıl, ekte afişini paylaştığımız etkinliğimiz düzenlenmiştir. Program aşağıda yer almaktadır. Etkinliğimize katkıda bulunan tüm birimlere teşekkür ediyoruz. Öğretim üyelerimiz, idari personelimiz ve öğrencilerimizin katılımından büyük memnuniyet duyacağımızı bildirir, saygılar sunarız.

55. Kütüphane Haftası Akademik Etkinlik ve Yazar Söyleşisi Programı (27 Mart 2019, Çarşamba, 14.00-16.00)

14:00 - Konferans: Değişen ve Dönüşen Toplumlarda Yeni Eğitim Sistemi ve Bilgi Merkezleri

Konuşmacı:
Prof. Dr. Ayşe ÜSTÜN (Emekli Öğretim Üyesi, İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü)

15.00 - Yazar Söyleşisi:

Konuşmacı:
Şeyma EKEN DEMİRKOL (İGÜ Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Rehberlik Uzmanı)

Moderatör:
Uzm. Ahmet Şenol ARMAĞAN (İGÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı)

&

2018'de Kütüphanemizden En Çok Ödünç Materyal Alan Öğrencilerimize Ödül Takdimi:

Etkinliğin son bölümünde, 2018 yılında kütüphanemizden en çok materyal ödünç alan kullanıcılarımız ödüllendirilecektir. Ödül takdimi, Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Burhan AYKAÇ tarafından gerçekleştirilecektir.

Etkinliğin Yeri:
İGÜ Rektörlük Binası, Taşkent Konferans Salonu/A Blok
Cihangir Mah. Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner Sk. No: 1 Avcılar / İstanbul / Türkiye

İletişim:
+90 212 4227000 / dahili 350 ve 367
kutuphane@gelisim.edu.tr

İstanbul Gelişim Üniversitesi
Adres / Address: Cihangir Mah. Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner Sk.
No: 1 Avcılar / İstanbul / Türkiye
Tel / Phone: 0212 4227000 / 130, 240, 350, 367, 630, 7192