EaZy Solutions - Deneme Erişimleri - Total Materia

EaZy Solutions - Deneme Erişimleri - Total Materia

Dünyanın En Kapsamlı Malzeme Veri Tabanı

Merhaba,

Total Materia deneme erişimi kurumsal olarak açılmış ve 15 Kasım’a kadar devam edecektir.

Erişim linki için tıklayınız

Total Materia, 450,000'in üzerinde metal ve metal dışı malzemenin 20,000,000'den fazla özellik kaydını barındıran ve Türkçe dil desteği ile sunulan bir malzeme veritabanıdır. Metalurji Mühendisleri başta olmak üzere tüm ilgili mühendislik alanlarında çalışan akademisyenlerin aradıkları her türlü veriye ulaşabilecekleri dünyadaki en geniş kapsamlı veritabanı olma özelliği taşır.

Tüm Total Materia modülleri, güvenilir ve kullanımı kolay veritabanları için araştırılmış ve metalurji uzmanları tarafından geliştirilmiştir. 160'dan fazla ülkede güvenle kullanılan Total Materia, ISO 9001: 2008 ve ISO 27001: 2005 standartlarına uygundur.

Türkçe Broşür için tıklayınız.

Detaylar ise aşağıdaki gibidir:

Total Materia uluslararası arenada çok yaygın bir dijital malzeme bilgi veri tabanı sistemidir ve dünyanın en geniş içeriğe sahip malzeme veritabanıdır.

• 370 binden fazla Metal ve 130 binden fazla polimer malzemenin 20 milyondan fazla özellik kaydına ulaşabilirsiniz. 74 ülke standardı, malzemeler için çapraz referans tabloları ve metalografik resimler kimyasal içerik ve bileşenleri içerir.
  • Total Materia 20 yıldır her ay güncellenmektedir ve dünyada sektördeki tek ISO 9001 ve 27001 sertifikalı malzeme veri tabanıdır.
  • Malzeme seçiminden Laboratuvar'a, Satın Alma'dan Simülasyon, Test Analiz veya Ar-Ge birimine kadar, farklı ihtiyaçlar için aynı anda çoklu kullanıcı ile sistem veritabanından yararlanabilir.
  • eXporter ile Stress Strain diagramları dahil CAE yazılımınıza aktarabilirsiniz, DataPlus bağlantılar ile metal kaynak ve elektrod bilgilerine ulaşabilir, Enviro ile yaşlanma ve radyasyon etkileri korozyon dirençlerini görebilirsiniz.
  • Türkçe Broşür için tıklayınız
  • İngilizce Broşür için tıklayınız.

10 veri modülümüzden özellikle ExtendedRange, eXporter ve SmartComp sizler için oldukça yararlı olabilecek bilgiler sunmaktadır.

Total Metals

Total Metals - Kimyasal bileşim, mekanik ve fiziksel özellikler, ısıl işlem diyagramları, çapraz referans tabloları ve 350,000’den fazla metal alaşım için çok daha fazlasını içeren, standart malzeme özellikleri verilerini sunan Dünya’nın en geniş içeriğine sahip veri tabanı! Daha fazla bilgi

PolyPLUS

PolyPLUS - Mekanik, fiziksel, termal ve elektriksel özellikler de dahil olmak üzere binlerce plastik, seramik ve kompozit için malzeme özelliklerine erişim sağlayan yeni metal olmayan malzemeler veri tabanı. Daha fazla bilgi

DataPLUS

DataPLUS - Binlerce metal ve metal olmayan malzeme için kaynak ve bağlantı bilgileri, yağlayıcılar ve soğutucular, malzeme boyutları, triboloji ve kaplamaları kapsayan veri altkümeleri sağlayan tamamlayıcı modül. Daha fazla bilgi

Enviro

Enviro - Binlerce metal ve metal olmayan malzeme için korozyon verileri, radyasyon, hava koşulları etkileri ve yaşlanma bilgileri sağlayan ek veri modülü. Daha fazla bilgi

Extended Range

Extended Range - Gelişmiş CAE / FEA yazılımlarına veri aktarımı için yapısal ve ısıl hesaplamalar yanında analizler için benzersiz bir malzeme özellikleri kaynağı sağlar. Binlerce gerilme gerinimi eğrisi, döngüsel özellikler, biçimlendirilebilirlik eğrileri ve çok daha fazlasını içerir. Daha fazla bilgi

SmartComp

SmartComp - Spektrometre tarafından sağlanan kimyasal bileşimden bilinmeyen malzemeleri tanımlayın. 350.000+ metal malzeme içerisinden eşleşmeleri bulun ve sonra bir tuşa basarak malzeme özellik verilerini ve çapraz referansları görüntüleyinDaha fazla bilgi

eXporter

eXporter - Malzeme özellik verilerini, ANSYS, HyperWorks, Abaqus, Siemens NX ve daha fazla alternatif formatlar da dahil olmak üzere 3 basit adımda CAE yazılımınıza uygun formatla bilgisayarınıza aktarın. Daha fazla bilgi

image010.jpg@01D7B150Integrator Total Materia Integrator, kendi malzeme verilerinizi içeren şirketinize özel bir veritabanı oluşturmak için tasarlanmış yeni bir yazılımdır, bunun için kendi standartlarınız veya düzenlemeleriniz, test verileriniz veya harici veri kaynaklarınız kullanılabilir.

Teknik sorularınız ve ulaşamadığınız veya ihtiyaç duyduğunuz malzeme verileri için her zaman iletişime geçebilirsiniz.

Eğer hocalarımız platform hakkında detaylı bilgi edinmek isterse, Total Materia için kendilerine özel bir webinar da düzenlemekten memnuniyet duyarız.

Bilginize sunar ve iyi kullanımlar dileriz.

EaZy2

EGS Business Park

Yesilkoy Mahallesi Ataturk Caddesi

B2 Blok No:14 34149 Bakirkoy

Istanbul/TURKEY

T: +90 (0) 212 669 2359

M: +90 (0) 530 873 0395

E: aysegul@eazysolutions.com.tr

URL: https://www.eazysolutions.com.tr/

EaZy Solutions ve Temsilciliğindeki Yayınevleriyle İlgili Son Gelişmeler İçin EaZy E-Bülten 16. Sayımıza Göz Atın.

ÖNEMLİ NOT: Kurum dışından erişim yapmak için lütfen tarayıcınızın proxy ayarlarını değiştiriniz. Ayarların nasıl değiştirileceği linkte resimli olarak anlatılmaktadır. https://kddb.gelisim.edu.tr/Duyuru/vekil-sunucu-proxy-sistemimiz-yenilendi

Adres / Address: İstanbul Gelişim Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Cihangir Mah. Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner Sk. No: 1, 34310 Avcılar / İstanbul / Türkiye
E-posta / Email: kutuphane@gelisim.edu.tr
Tel / Phone: 0212 4227000 / 130 (YDYO), 240 (Sanat ve Mühendislik), 350 ve 367 (Sağlık Bilimleri), 630 (MYO), 7191-7192 (Kule)